Nettbloggen

Velkommen til Nettbloggen! Her vil du kunne finne det aller beste fra nettet, uansett om det er et morsomt videoklipp fra YouTube eller om det er tips til ting og tang du kan gjøre i hjemmet. Vi ønsker å skrive inspirerende artikler om alt fra nettbutikker og tilbud i de, til guider for elektronikk og lignende. Generelt ønsker vi at du skal finne det vi skriver om på Nettbloggen som nyttig – og følgelig håper vi at du ønsker å følge oss på reisen!

På Nettbloggen finer du også omfattende topp 10-lister som beskriver alt fra webhoster til nettbutikker. Dette kan være informativt for deg som driver egen nettside eller nettbutikk, slik at du kan se hvor du får mest igjen for pengene. Vi prøver å publisere slike oversikter jevnlig, slik at du alltid kan finne noen gode lister.

I tillegg står humor sentralt hos oss i Nettbloggen. Her vil du kunne se morsomme videoer der helsprø ting skjer, samt lese gripende historier og hendelser der både mennesker og dyr er involverte. Som vi skrev tidligere ønsker vi å skrive om alt som er underholdende og nyttig, og følgelig vil du finne en del mer dypgående artikler på bloggen vår.

Glemte vi å si at vi også er meget interesserte i netthandel? Følgelig vil du finne mange gode tips når det er salg og rabatter hos ulike nettbutikker, og du skal ikke se bort fra at det dukker opp noen eksklusive nettbutikk-tilbud i blant også. Kanskje er du til og med så heldig at du får tak i en egen rabattkode gjennom bloggen vår – så her gjelder det bare å følge med. Vi ønsker deg velkommen som leser atter en gang, og minner på at du bør bokmerke bloggen vår slik at du ikke går glipp av et eneste innlegg.

Juridisk navn:
Walle Inter Media AS
Loddefjord veien 26
5171 Loddefjord
Org nr 812251252
Kontakt oss
Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller tilbakemeldinger.
henrik@nettbloggen.com